Poškodba meniskusa in anatomski prikaz poškodbe
Bolečina

Poškodba meniskusa: simptomi in zdravljenje

Poškodba meniskusa vse in še več, vključno s simptomi, diagnozo in možnostmi zdravljenja, kot je rehabilitacija s kineziologijo. Vrnite se k aktivnemu življenjskemu slogu s strokovno oskrbo strokovnjakov.

Preberi več »
Moški kineziolog pregleduje žensko z bolečino v kolku zadaj.
Bolečina

Bolečina v kolku zadaj: Kako jo odpraviti in zakaj nastane?

Življenje z bolečino v kolku je lahko zahtevno, vendar lahko s sodelovanjem z usposobljenim kineziologom in uporabo strategij, obravnavanih v tem članku, učinkovito obvladate simptome in izboljšate kakovost svojega življenja. Bolečina v kolku zadaj bo kmalu preteklost.

Preberi več »
Razočaran moški v postelji z bolečinami v hrbtu.
Bolečina

Bolečine v hrbtu: Kako jih odpraviti z vajami

Kineziološke storitve imajo lahko ključno vlogo v fazi krepitve mišic pri rehabilitaciji bolečin v hrbtu. Celovit program vadbe, ki ga oblikujejo kineziološke službe, lahko pomaga okrepiti globoke in površinske mišice hrbta in trebušne stene, zmanjša bolečine in izboljša splošno telesno pripravljenost.

Preberi več »
Moški z bolečino pod lopatico, ki masira svoj hrbet.
Bolečina

Bolečina pod lopatico – Vzroki in kako jo odpraviti

Bolečina pod lopatico je pogosta težava, ki jo lahko povzročajo različni dejavniki, vključno z mišično napetostjo, slabo telesno držo, in poškodbo mišice. Najboljši pristop k zdravljenju te vrste bolečine je odvisen od vzroka, vendar je kinezioterapija, ki vključuje prilagojene vaje za moč in mobilnost, pogosto najboljša prva možnost za odpravo bolečin.

Preberi več »

Potrebujete pomoč?

Potrebujete pomoč?